Niekoľko foriem na torty-5

Užitočné tipy: Čistenie a skladovanie je tiež veľmi jednoduché. Po použití ho jednoducho vložte do práčky. Zmestí sa do malého priestoru. Vďaka odolnému silikónovému materiálu ju nemusíte vykladať papierom na pečenie kvôli nepriľnavosti. Silikónová forma je vyrobená zo 100 % potravinárskej silikónovej gumy, ktorá odoláva teplotám od -40 °C do +230 °C. Je vyrobená z úplne nepriľnavého, pružného materiálu. Môžete ju bezpečne používať v panviciach, rúrach, mikrovlnných rúrach, pekáčoch. Vlastnosti početnej formy na tortu: Materiál: silikón Farba: červená Šírka: 11 cm Výška: 10-21 cm Čo sa nachádza v krabici výrobku? 1 číslo podľa vlastného výberu Tu je vaša šanca vytvoriť krásne personalizované torty! Upečte cesto pomocou silikónovej formy na tortu a ozdobte tortu množstvom ovocia a cukroviniek. Tip: Na výrobu rozprávkových ozdôb na tortu môžete použiť maslový krém! Dokonalý švajčiarsky maslový krém pre najkrajšie výsledky 1. Zmiešajte bielky s práškovým cukrom a dajte nad panvicu s parou (nie s vriacou vodou). Bielky a práškový cukor občas premiešajte. Dosiahnutie dokonalej konzistencie by malo trvať približne 15 až 17 minút. 2. Zmes by mala byť teplá a opaleskujúcej farby. 3. Na vyšľahanie zmesi použite kuchynský robot na najvyššom stupni. Bude to trvať 10-15 minút. Pena by mala byť krémová, veľmi biela a špicatá. 4. Maslo nakrájame na kocky a zohrejeme na rovnakú teplotu ako pena a maslo. Zapnite kuchynský robot na nízky výkon a pomaly pridávajte kocky masla. 5. V chladničke nechajte 1 týždeň na dokonalú spotrebu, v mrazničke 2-3 mesiace!
ďalšie informácie

Ďalšie podobné produkty

Zobraziť ďalšie formy na torty