KOMPAVA Nattokinase plus 90 kapsúl
50,69 €
Prejsť do obchodu
Nattokinase Plus obsahuje proteolytický enzým nattokinázu a inulín. Proteolytické enzýmy môžu mať schopnosť čistiť krv od nadmerného množstva fibrínu, ktorý zahusťuje krv a vytvára krvné zrazeniny. Fibrín je nerozpustný proteín vytvorený pri konečnej fáze zrážania krvi. V pavučine vytvorenej z fibrínu sa zachytávajú krvné bunky. Pri veľkej pavučine môže dôjsť až k upchatiu ciev a následne k rozvinutiu rôznych srdcovo-cievnych ochorení (trombóza, infarkt myokardu, mozgová mŕtvica, pľúcna embólia).
Proteolytické enzýmy majú schopnosť rozkladu a odstránenia poškodených buniek z organizmu, zlepšujú zacelenie rán po úrazoch a operáciách, urýchľujú hojenie športových zranení, ako sú modriny, poranenia šliach a svalov, zápaly a podvrtnutia. Zmierňujú opuchy nôh pri dlhých letoch spôsobených spomalenou cirkuláciou krvi – tzv. economy class syndrome. Vhodné sú aj ako podpora zníženia rizika vzniku krvných zrazenín a majú pozitívny vplyv na prietok krvi v cievach. Taktiež majú pozitívne vlastnosti na nervovú sústavu, kde pomáhajú chrániť mozgové bunky pred nedostatkom kyslíka tým, že zvyšujú prekrvenie mozgových ciev.
Enzým nattokináza je izolovaný z tradičnej japonskej fermentovanej sóje Natto. Je čisto prírodného charakteru a získava sa pomocou nepatogénnej baktérie Bacillus subtilis natto. Nattokináza je používaná na rôzne účely v ľudovej, tradičnej medicíne, pričom v Japonsku sa používa už vyše 2000 rokov. Proteolytický enzým nattokináza je odolný voči teplu i žalúdočným kyselinám.
Proteolytické enzýmy majú schopnosť rozkladu a odstránenia poškodených buniek z organizmu, zlepšujú zacelenie rán po úrazoch a operáciách, urýchľujú hojenie športových zranení, ako sú modriny, poranenia šliach a svalov, zápaly a podvrtnutia. Zmierňujú opuchy nôh pri dlhých letoch spôsobených spomalenou cirkuláciou krvi – tzv. economy class syndrome. Vhodné sú aj ako podpora zníženia rizika vzniku krvných zrazenín a majú pozitívny vplyv na prietok krvi v cievach. Taktiež majú pozitívne vlastnosti na nervovú sústavu, kde pomáhajú chrániť mozgové bunky pred nedostatkom kyslíka tým, že zvyšujú prekrvenie mozgových ciev.
Enzým nattokináza je izolovaný z tradičnej japonskej fermentovanej sóje Natto. Je čisto prírodného charakteru a získava sa pomocou nepatogénnej baktérie Bacillus subtilis natto. Nattokináza je používaná na rôzne účely v ľudovej, tradičnej medicíne, pričom v Japonsku sa používa už vyše 2000 rokov. Proteolytický enzým nattokináza je odolný voči teplu i žalúdočným kyselinám.
ďalšie informácie