

Jamestown Kombinovaný gril Dean 116 x 173,5 x 61 cm
479,99 €
Prejsť do obchodu
Vyberte si kombinovaný gril Jamestown Dean - flexibilné, neobmedzené možnosti grilovania na plyn, drevené uhlie alebo drevo! Užite si grilovanie s rodinou alebo priateľmi. Či už ste amatér alebo profesionál kombinovaný gril Jamestown Dean splní všetky vaše priania. S grilom Jamestown Dean môžete priamo aj nepriamo grilovať, údiť a pripravovať omáčky alebo prílohy a mnoho ďalších. S týmto grilom pripravíte každý pokrm úplne perfektne - či už sa jedná o steak, dusené mäso alebo údenú rybu! Jednoduché grilovanie vďaka širokým možnostiam grilovania Základom kombinovaného grilu Jamestown Dean je plynový gril s tromi plynule regulovateľnými horákmi 6160 W z ušľachtilej ocele a roštom z kvalitnej liatiny. Horáky môžete zapáliť a nastaviť na požadovanú intenzitu nezávisle na sebe. Vyberateľná záchytná miska na tuk garantuje jednoduché čistenie bez námahy. Piezo zapaľovanie garantuje bezpečné a spoľahlivé zapálenie stlačením jedného tlačidla. Ďalej potom gril na drevené uhlie s celkovou plochou roštu 43 x 44,5 cm. Do tretice je gril Jamestown Dean vybavený udiarňou, ktorú môžete využívať buď na údenie alebo ako prídavný grilovací rošt. Udiareň s celkovým rozmerom 29,5 x 29,5 cm umožňuje údenie horúcim aj studeným dymom. Nakoniec je gril vybavený prídavným horákom 3500 W pre ľahkú prípravu príloh a omáčok. Gril je ďalej vybavený praktickým teplomerom a vzduchovým ventilom vo veku, aby ste rýchlo a jednoducho mohli kontrolovať a regulovať teplotu vo varnom priestore. Disponuje tiež veľkým množstvom úložného priestoru pre všetky vaše potreby a integrovanými kolieskami pre ľahké presúvanie. Tri druhy údenia V udiarni sa pripravované potraviny šetrne podusia a zachovávajú si svoju šťavnatosť a získavajú údenú chuť. Udiareň sa hodí na údenie horúcim aj studeným dymom. Pri teplote 60-120 °C trvá údenie horúcim dymom okolo 3 hodín, ideálne na prípravu pstruha, zeleniny alebo klobások. Pri teplote 30-50 ° C môžete pripraviť šťavnatú pečienku, platesa alebo syr feta. Údenie studeným dymom prebieha niekoľko dní pri teplote 15-25 °C. Vhodné na prípravu rýb, predovšetkým lososa, mäsa, napríklad šunky alebo údenie syrov.
ďalšie informácie