29,90 €
Prejsť do obchodu
Domáce jogurty sú jednoducho najlepšie. Jogurtovač Yogurella so siedmimi samostatnými pohármi je malý šikovný pomocník do kuchyne, ktorý vyrobí až 1,3 kg jogurtu naraz oveľa lacnejšie, než keby ste ho kupovali v obchode. Už žiadne lúštenie malých písmen na etiketách, vyhadzovanie plastových kelímkov a cesty do obchodu. Váš domáci jogurt bude obsahovať len to, čo do neho dáte. Ak trpíte intoleranciou alebo alergiou na laktózu, vyrobíte si bezlaktózový jogurt, jogurt gréckeho typu alebo ďalšie alternatívy. Rovnako tak môžete experimentovať aj s rastlinnými a vegánskymi variantmi (napr. sójový jogurt, jogurt z kokosového mlieka a ďalšie).
Vlastnosti jogurtovača Ariete Yogurella 617:
Veľmi jednoduché ovládanie a príprava
Je možné vyrábať viac druhov jogurtov aj vegánske alebo bezlaktózové
7 samostatných pohárov s viečkom s objemom 180 ml (v prípade potreby je možné dokúpiť)
Vyrobíte až 1,3 kg čerstvého jogurtu naraz
Doba prípravy 8–12 hodín
Špeciálna nádoba, ktorá udržuje stálu teplotu a umožňuje fermentáciu
Ako funguje jogurtovač?
Postup výroby je veľmi jednoduchý. Základným receptom, ako vyrobiť domáci biely jogurt v jogurtovači je nasledovný:
Na začiatok vám bude stačiť 125 ml obyčajného alebo holandského jogurtu s čo najvzdialenejším dátumom spotreby
Jogurt rozmiešate buď v pasterizovanom mlieku, alebo v mlieku, ktoré ste nechali prejsť 80 °C teplotou
Zmiešanú zmes nalejete do jednotlivých pohárov, vložíte do prístroja a zapnete.
Po 12 hodinách je hotovo. Jogurt stačí len vychladiť v chladničke a vy si na ňom môžete pochutnať.
Hotový jogurt si môžete dosladiť, ozdobiť marmeládou, orieškami, ovocím alebo nechať len tak. Experimentujte aj s vegánskymi, bezlaktózovými alebo rastlinnými domácimi jogurtmi.
Vlastnosti jogurtovača Ariete Yogurella 617:
Veľmi jednoduché ovládanie a príprava
Je možné vyrábať viac druhov jogurtov aj vegánske alebo bezlaktózové
7 samostatných pohárov s viečkom s objemom 180 ml (v prípade potreby je možné dokúpiť)
Vyrobíte až 1,3 kg čerstvého jogurtu naraz
Doba prípravy 8–12 hodín
Špeciálna nádoba, ktorá udržuje stálu teplotu a umožňuje fermentáciu
Ako funguje jogurtovač?
Postup výroby je veľmi jednoduchý. Základným receptom, ako vyrobiť domáci biely jogurt v jogurtovači je nasledovný:
Na začiatok vám bude stačiť 125 ml obyčajného alebo holandského jogurtu s čo najvzdialenejším dátumom spotreby
Jogurt rozmiešate buď v pasterizovanom mlieku, alebo v mlieku, ktoré ste nechali prejsť 80 °C teplotou
Zmiešanú zmes nalejete do jednotlivých pohárov, vložíte do prístroja a zapnete.
Po 12 hodinách je hotovo. Jogurt stačí len vychladiť v chladničke a vy si na ňom môžete pochutnať.
Hotový jogurt si môžete dosladiť, ozdobiť marmeládou, orieškami, ovocím alebo nechať len tak. Experimentujte aj s vegánskymi, bezlaktózovými alebo rastlinnými domácimi jogurtmi.
ďalšie informácie