Ariete Vintage Multifunkčný hrniec a ryžovar, zelený, 2904/04

Ryžovar sa môže stať veľmi užitočným zariadením vo vašej kuchyni. A čo ak by dokázal ešte viac? Multifunkčný hrniec od talianskej spoločnosti Ariete dokáže všeličo. Jednoduchým otočením ovládacieho kolieska ho môžete zmeniť na hrniec na pomalé varenie, parný hrniec alebo ho využiť na prípravu chutných jedál, ako je napríklad omeleta. Máte chuť na zeleninu v pare? Zvoľte program parného varenia, dajte zeleninu do koša a pár minút počkajte. Chcete orestovať pěčeň či morské plody? To zvládne tiež. Skvele pripraví aj takzvané "ťahané" polievky alebo omáčky vďaka funkcii pomalého varenia. S týmto prístrojom zvládnete aj niekoľko chodové menu naraz. Multifunkčný hrniec je ďalším modelom zo série Ariete Vintage, ktorý vyniká praktickosťou, ale aj originálnym dizajnom. Tento prístroj si jednoducho zamilujete.


Kľúčové vlastnosti a hlavné benefity modelu 2904/04: 



5 skvelých funkcií: ryžovar, restovanie, varenie v pare, udržiavanie teploty, pomalé varenie
Dokáže prichystat až 10 šálok ryže naraz (1,8 l suchej ryže)
Celkový objem 3 l
Nádoba na varenie ryže alebo iných jedál s nepriľnavým dnom vhodná aj na zapekanie v rúre
Udrží teplotu až 24 hodín
Design Ariete Vintage






1. Ryžovar: Najlepší recept na lahodnú ryžu


Zabudnite na spálené hrnce, večne rozvarenú a zlepenú ryžu, alebo nekvalitnú vreckovú. Či už milujete basmati, jazmínovú alebo sa chystáte pripravovať sushi, s prípravou sa už trápiť nemusíte. S hrncom na ryžu už budete vedieť, ako ju pripraviť, aby sa zbytočne nelepila. A ako túto ryžu v ryžovare pripraviť? Stačí jednoducho odmerať surovinu priloženú odmerkou a dodať dostatočné množstvo vody a prístroj sa o perfektný výsledok postará sám.




2. Restovanie: Pekne do chrumkava


V multifunkčnom hrnci môžete pripraviť lahodnú omeletu alebo orestujete pečeň a to vďaka nepriľnavému povrchu. Ak ich budete potrebovať na záver dusiť, nebude to problém. Zakryjete hrniec pokrievkou, pár minút podusíte a skvelé menu sa môže podávať.


3. Varenie v pare: Hlavne zdravo a chutne


Súčasťou multifunkčného hrnca je aj sito na parné varenie. Parný hrniec a varenie v pare je skutočne najlepšia metóda, ako pripraviť zeleninu, aby si zachovala čo najviac vitamínov a živín. Pripravíte si tak skvelú a zdravú prílohu, ale aj šťavnatý steak z lososa alebo kuracieho mäsa.




4. Udržiavanie teploty: Teplé jedlo až 24 hodín


Mezi šikovné funkce patří i udržování teploty pokrmů. To se hodí obzvlášť, když nevíte, kdy přesně budete jíst, nebo strávníci ke stolu přicházejí postupně. Jídlo vám vydrží teplé klidně až 24 hodin. 


5. Pomalé varenie: Najlepšia polievka v kraji


Hrniec na pomalé varenie alebo inak nazývaný pomalý hrniec sa vám hodí na veľké množstvo receptov. Neviete ako na hovädzí alebo kurací vývar, chutné mäkké mäso, lahodnú omáčku alebo sa chystáte vyskúšať nový recept na hokkaido polievku? Stavte na pomalé varenie. Pri pomalom varení zostáva v jedle dostatok vitamínov a minerálov a nič sa nepripaľuje.





Bonus na záver


Veľkým plusom je nádoba s nepriľnavým povrchom, ktorá zvládne aj 20-minútový pobyt v rúre rozpálenej na 180-200 °C. Pokiaľ teda chcete ryžovému nákypu dopriať zlatú kôrku navrch, nemusíte špiniť ďalší riad.
ďalšie informácie

Ďalšie podobné produkty

Zobraziť ďalšie ryžovary