87,90 €
Prejsť do obchodu
Dodržiavanie zdravého životného štýlu neznamená, že musíte obetovať chuťové pôžitky. S pokročilou teplovzdušnou fritézou Ariete Airy Fryer Digital 4616 pripravíte chrumkavé hranolky, voňavé rezne a chutné chipsy bez použitia tuku. Bezolejová fritéza umožňuje pohodlné nastavenie teploty medzi 80 a 200 °C a poskytuje sedem programov na pečenie na ľahko čitateľnom digitálnom displeji. Vďaka inovatívnemu vzduchovému systému, ktorý zaisťuje 360° rozloženie tepla, sa potraviny upečú rovnomerne, čím zostanú zvonku chrumkavé a vo vnútri šťavnaté, plné chuti. Kľúčové vlastnosti Zdravšia možnosť vyprážania takmer bez tuku Kapacita nepriľnavej fritovacej nádoby 3,5 l Cirkulačné technológie 360 stupňov na dokonalé prepečenie sladkých aj slaných jedál Dotykové digitálne ovládanie Možnosť nastavenia teploty od 80 do 200 °C Nastavenie času 60 minút Sedem režimov na prípravu: mrazené hranolky, mäsové pokrmy, morské plody, kura, červené mäso, pečené sladkosti, rybie pokrmy Varenie bez nežiaduceho pachu Bezpečnostné funkcie proti prehriatiu Rýchla príprava pokrmov do 20 minút Zdravé jedlo do 20 minút S touto teplovzdušnou fritézou Ariete Airy Fryer 4616 je príprava jedál jednoduchá a efektívna, čo je len jeden z mnohých jej benefitov. Pomocou tohto prístroja môžete znížiť spotrebu škodlivých tukov a rýchlo uvariť vaše obľúbené jedlá - hranolky za 15 minút a bravčové rezne v teplovzdušnej fritéze za 20 minút. S nádobou o veľkosti 3,5 litra sa hodí do menšej domácnosti, kde je zdravá strava na prvom mieste. 7 predprogramovaných možností Vyhotovenie siedmich rôznych programov vám umožní ideálne upraviť prípravu rôznorodých pokrmov: Mrazené hranolky na bezolejový a chutný variant Mäsové pokrmy na dokonalé pečenie celých kusov Morské plody na bezproblémové grilovanie Kuracie pokrmy s istotou šťavnatého vnútra Červené mäso na kvalitne pečený steak Sladkosti a dezerty na vaše pečenie sladkých dobrôt Ryby, ideálne nastavenie na pečené rybie špeciality Zdravšie varenie bez tuku Oproti tradičnému vyprážaniu, kedy sa potraviny doslova kúpu v oleji, využíva teplovzdušná fritéza bez oleja minimálne množstvo tuku. Vďaka tomu sú výsledné pokrmy krehké na povrchu a mäkké a šťavnaté vo vnútri, čo znižuje ich celkový obsah tuku. Tieto postupy varenia prinášajú ľahšie a stráviteľnejšie jedlá a zároveň šetria váš čas aj peniaze. Odpadá totiž potreba spracovať a vyhodiť veľké množstvo odpadového oleja. Multifunkčné varenie: vyprážanie, pečenie, grilovanie Ako funguje teplovzdušná fritéza? Vnútorný priestor zariadenia je naplnený a obiehaný teplým vzduchom, ktorý sa pohybuje v rozmedzí od 80 do 200 °C a je rovnomerne distribuovaný, aby zaistil rovnomerné opekanie, vyprážanie aj pečenie všetkých receptov.
ďalšie informácie