Orion Kastról nerez STOCK 15 l pokrievka
2 203,46 €
Prejsť do obchodu
ďalšie informácie
Základom poriadneho varenia je kvalitný celonerezový kastról s pokrievkou. Veľký kastról STOCK s pokrievkou z kvalitnej nehrzdavejúcej ocele 18/10 s termoakumulačným dnom zaistí úsporné, ekonomické a efektívne varenie. Navyše je možné kastróly veľkých objemov využiť, ak sa zíde veľká rodina, treba variť na táboroch, školských akciách alebo spracovať veľké množstvo surovín naraz. Napríklad pri zabíjačke. Výhody:
vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10
bez obáv môžete používať aj kovové kuchynské náčinie
ergonomické rukoväte zaistia bezpečnú manipuláciu
riad je kompatibilný so všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie
možno v ňom zapekať aj v rúre
silné sendvičové dno šetrí energiu
naakumulovaná energia odovzdáva teplo rovnomerne ďalej do nádoby, preto je možné sporák vypnúť s predstihom a nechať pokrm "dôjsť"
ľahké čistenie - vonkajší a vnútorný povrch nádob je vysoko leštený
možno umývať v umývačkeOdporúčame:
pri intenzívnom ohreve používajte chňapky
používajte veľkosť platničky úmernú priemeru nádobyTip: Táto veľkosť sa hodí napr. na varenie silného vývaru do zásoby, do mrazničky, pri zabíjačke, na nakladanie mäsa do soľného láku pred údením, pri príprave domácich štiav, džemov a pod.
vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10
bez obáv môžete používať aj kovové kuchynské náčinie
ergonomické rukoväte zaistia bezpečnú manipuláciu
riad je kompatibilný so všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie
možno v ňom zapekať aj v rúre
silné sendvičové dno šetrí energiu
naakumulovaná energia odovzdáva teplo rovnomerne ďalej do nádoby, preto je možné sporák vypnúť s predstihom a nechať pokrm "dôjsť"
ľahké čistenie - vonkajší a vnútorný povrch nádob je vysoko leštený
možno umývať v umývačkeOdporúčame:
pri intenzívnom ohreve používajte chňapky
používajte veľkosť platničky úmernú priemeru nádobyTip: Táto veľkosť sa hodí napr. na varenie silného vývaru do zásoby, do mrazničky, pri zabíjačke, na nakladanie mäsa do soľného láku pred údením, pri príprave domácich štiav, džemov a pod.