Kilner Máselnica na výrobu domáceho masla 1 l
1 543,77 €
Prejsť do obchodu
ďalšie informácie
Čo môže byť väčšia delikatesa ako čerstvo upečený chlieb natretý maslom? Predsa čerstvo upečený chlieb natretý domácim maslom! Nenechajte sa však odradiť predstavou hodinového stĺkania smotany podľa vzoru našich praprababičiek. Anglická značka Kilner vytvorila pre všetkých nadšencov do prípravy domácich kulinárskych produktov šikovný manuálny šľahač na maslo. Vlastné maslo s ním vyrobíte aj bez elektriny - stačí len točiť kľukou po dobu 10 minút a chutné domáce maslo je pripravené na natretie. Táto moderne poňatá maselnica má objem 1 l a je zhotovená z kvalitného a pevného skla. Nádobu dopĺňa nerezové viečko s dreveným držadlom a drevená ručná kľučka , ktorá roztáča silikónové šľahacie lopatky. Všetky časti šľahača odporúčame umývať v ruke. ZHRNUTIE VLASTNOSTÍ PRODUKTU manuálna maselnica s objemom 1 l nádoba vyrobená z kvalitného pevného skla ručná kľučka a silikónové lopatky ideálna na výrobu cesnakového, bylinkového i vegánskeho masla šľahacie lopatky sú vhodné len na ručné umývanie jedinečný doplnok do každej kuchyne dodávané v obyčajnej kartónovej krabici Recept na domáce maslo: 1. Do sklenenej nádoby nalejeme 300 ml domácej alebo kupovanej smotany (s obsahom tuku 30 %) a pridáme štipku soli. 2. Nádobu uzavrieme a otáčame kľukou po dobu cca 10 minút, kým sa neoddelí cmar. 3. V treťom kroku odlejeme cmar a maslo prenesieme do misy so studenou vodou, kde ho vytvarujeme do tvaru kocky. Takto pripravené domáce maslo môžeme potom skladovať v chladničke po dobu jedného týždňa. Maslo môžete ochutiť pridaním obľúbených čerstvých byliniek, cesnaku, čili alebo iného korenia. Návod na prípravu masla: