Ariete Vintage Multifunkčný hrniec a ryžovar, modrý, 2904/05

1 812,60 € Prejsť do obchodu
ďalšie informácie
Ryžovar je praktický pomocník do domácnosti. Čo keby toho ale vedel ešte viac? Retro hrniec od talianskeho výrobcu Ariete je špecialista úplne na všetko. Jednoduchým pootočením kolieska ho premeníte na hrniec na pomalé varenie, parný hrniec alebo si pripravíte napríklad lahodnú omeletu. Máte chuť na zeleninu v pare? Zvoľte program parného varenia, dajte zeleninu do parného koša a pár minút počkajte. Chcete si len tak orestovať pečeň? To tiež zvládne. Skvele pripraví aj takzvané "ťahané" polievky alebo omáčky vďaka funkcii pomalého varenia. S týmto prístrojom zvládnete aj niekoľko chodové menu naraz. Multifunkčný hrniec je ďalším modelom radu Ariete Vintage, ktorý kladie dôraz nielen na praktickosť, ale aj na originálny dizajn. Tento prístroj budete jednoducho milovať.


Kľúčové atributy modelu 2904/05:



5 šikovných funkcií: ryžovar, restovanie, varenie v pare, udržiavanie teploty, pomalé varenie
Dokáže prichystat až 10 šálok ryže naraz (1,8 l suchej ryže)
Celkový objem 3 l
Nádoba na varenie ryže alebo iných pokrmov s nepriľnavým dnom vhodná aj na zapekanie v rúre
Udrží teplotu až 24 hodín
Design Ariete Vintage






1. Ryžovar: TOP recept na skvelú ryžu


Zabudnite na spálené hrnce, večne rozvarenú a zlepenú ryžu, alebo nekvalitnú vreckovú. Či už milujete basmati, jazmínovú alebo sa chystáte pripravovať sushi, s prípravou sa už trápiť nemusíte. S hrncom na ryžu už budete vedieť, ako ju pripraviť, aby sa zbytočne nelepila. A ako pripraviť ryžu v ryžovare? Stačí jednoducho odmerať surovinu priloženú odmerkou a dodať dostatočné množstvo vody a prístroj sa o perfektný výsledok postará sám.




2. Restovanie: Pekne do chrumkava


V multifunkčnom hrnci si pripravíte lahodnú omeletu alebo orestujete morské plody a to vďaka nepriľnavému povrchu. Ak ich budete potrebovať na záver dusiť, nie je problém. Zakryjete hrniec pokrievkou, pár minút podusíte a skvelé menu sa môže podávať.


3. Varenie v pare: Zdravo a chutne


Súčasťou multifunkčného hrnca je aj sito na parné varenie. Parný hrniec a varenie v pare je najlepší spôsob, ako pripraviť zeleninu, aby si zachovala čo najviac živín a vitamínov. Pripravíte si tak skvelú a zdravú prílohu, ale aj šťavnatý steak z kuracieho mäsa alebo lososa.



4. Udržiavanie teploty: Teplé jedlo celý deň


Medzi šikovné funkcie patrí aj udržiavanie teploty pokrmov. To sa hodí obzvlášť, keď neviete kedy presne budete jesť, alebo vaši hostia prichádzajú  k stolu postupne. Jedlo vám vydrží teplé pokojne až 24 hodín. 


5. Pomalé varenie: Najlepší vývar v okolí


Hrniec na pomalé varenie alebo inak nazývaný pomalý hrniec sa vám hodí na veľké množstvo receptov. Neviete ako na kurací alebo hovädzí vývar, dokonale mäkké mäso, skvelú omáčku alebo sa chystáte vyskúšať nový recept na tekvicovú polievku? Stavte na pomalé varenie. Pri tomto druhu varení zostáva v jedle dostatok vitamínov a minerálov a nič sa nepripaľuje.




Sladká bodka na koniec


Veľkým plusom je nádoba s nepriľnavým povrchom, ktorá zvládne aj 20-minútový pobyt v rúre rozpálenej na 180-200 °C. Pokiaľ teda chcete ryžovému nákypu dopriať zlatú kôrku navrch, nemusíte špiniť ďalší riad.

Ďalšie podobné produkty