Ariete Vintage Multifunkčný hrniec a ryžovar, krémový, 2904/03
1 812,60 €
Prejsť do obchodu
ďalšie informácie
Vo vašej kuchyni sa môže ryžovar ukázať ako nesmierne praktické zariadenie. Predstavte si, že by mal ešte širšie možnosti využitia. Tento multifunkčný hrniec, ktorý vyrobila talianska firma Ariete, dokáže takmer čokoľvek. Stačí otočiť ovládacím kolieskom a zmeníte ho na hrniec pre pomalé varenie, parný hrniec, alebo ho môžete použiť na vytvorenie chutných pokrmov, ako je omeleta. Chcete si pripraviť varenú zeleninu? Zvoľte program parného varenia, dajte zeleninu do parného koša a pár minút počkajte. Chcete orestovať morské plody? To zvládne tiež. Skvele pripraví aj takzvané "ťahané" polievky alebo omáčky vďaka funkcii pomalého varenia. S týmto prístrojom zvládnete aj niekoľko chodové menu naraz. Multifunkčný hrniec je ďalším modelom zo série Ariete Vintage, ktorý vyniká praktickosťou, ale aj originálnym dizajnom. Tento prístroj si jednoducho zamilujete.
Kľúčové vlastnosti a benefity hrnca 2904/03:
5 skvelých funkcií: ryžovar, restovanie, varenie v pare, udržiavanie teploty, pomalé varenie
Dokáže prichystat až 10 šálok ryže naraz (1,8 l suchej ryže)
Celkový objem 3 l
Nádoba na varenie ryže alebo iných jedál s nepriľnavým dnom vhodná aj na zapekanie v rúre
Udrží teplotu až 24 hodín
Design Ariete Vintage
1. Ryžovar: Najlepší recept na dokonalú ryžu
Nemusíte sa už trápiť s prípravou ryže, ktorá sa spáli, rozvarí alebo zlepí. Či už máte radi basmati, jazmínovú ryžu, alebo plánujete pripravovať sushi, hrniec na ryžu vám uľahčí prácu. Zistíte, ako správne variť ryžu, aby sa neprilepila. Ako teda ryžu v tomto hrnci pripraviť? Stačí odmerať potrebné množstvo ryže pomocou priloženej odmerky, pridať vhodné množstvo vody a hrniec sa postará o dokonalý výsledok sám.
2. Restovanie: Pekne chrumkavo
V multifunkčnom hrnci pripravíte lahodnú omeletu alebo orestujete morské plody a to všetko len vďaka nepriľnavému povrchu. Ak ich budete potrebovať na záver trochu podusiť, nebude to žiadny problém. Zakryte hrniec pokrievkou, pár minút poduste a skvelé menu ako z reštaurácie sa môže podávať.
3. Varenie v pare: Chutne a zdravo
Multifunkčný parný hrniec obsahuje aj sito určené na parné varenie, ktoré je naozaj ideálne na prípravu zeleniny, aby si zachovala maximálne množstvo vitamínov a živín. Týmto spôsobom môžete pripraviť nielen zdravú a chutnú prílohu, ale aj šťavnaté pokrmy ako steak z lososa alebo kuracie mäso.
4. Udržiavanie teploty: Teplé jedlo po celý deň
Úžasnou funkciou je taktiež udržiavanie teploty pokrmov. To sa hodí obzvlášť, keď neviete, kedy presne budete jesť, alebo vaši hostia prichádzajú k stolu po jednom. Jedlo vám vydrží teplé až 24 hodín.
5. Pomalé varenie: Najlepšia polievka v okolí
Hrniec na pomalé varenie alebo inak nazývaný pomalý hrniec sa vám hodí na množstvo receptov. Čo tak hovädzí alebo kurací vývar, šťavnaté mäkké mäso, lahodná omáčka alebo hokkaido polievka? Stavte na pomalé varenie. Pri pomalom varení zostáva v jedle dostatok vitamínov a minerálov a nič sa nepripaľuje.
Sladká bodka na záver
Veľkým plusom je nádoba s nepriľnavým povrchom, ktorá zvládne aj 20-minútový pobyt v rúre rozpálenej na 180-200 °C. Pokiaľ teda chcete ryžovému nákypu dopriať zlatú kôrku navrch, nemusíte špiniť ďalší riad.
Kľúčové vlastnosti a benefity hrnca 2904/03:
5 skvelých funkcií: ryžovar, restovanie, varenie v pare, udržiavanie teploty, pomalé varenie
Dokáže prichystat až 10 šálok ryže naraz (1,8 l suchej ryže)
Celkový objem 3 l
Nádoba na varenie ryže alebo iných jedál s nepriľnavým dnom vhodná aj na zapekanie v rúre
Udrží teplotu až 24 hodín
Design Ariete Vintage
1. Ryžovar: Najlepší recept na dokonalú ryžu
Nemusíte sa už trápiť s prípravou ryže, ktorá sa spáli, rozvarí alebo zlepí. Či už máte radi basmati, jazmínovú ryžu, alebo plánujete pripravovať sushi, hrniec na ryžu vám uľahčí prácu. Zistíte, ako správne variť ryžu, aby sa neprilepila. Ako teda ryžu v tomto hrnci pripraviť? Stačí odmerať potrebné množstvo ryže pomocou priloženej odmerky, pridať vhodné množstvo vody a hrniec sa postará o dokonalý výsledok sám.
2. Restovanie: Pekne chrumkavo
V multifunkčnom hrnci pripravíte lahodnú omeletu alebo orestujete morské plody a to všetko len vďaka nepriľnavému povrchu. Ak ich budete potrebovať na záver trochu podusiť, nebude to žiadny problém. Zakryte hrniec pokrievkou, pár minút poduste a skvelé menu ako z reštaurácie sa môže podávať.
3. Varenie v pare: Chutne a zdravo
Multifunkčný parný hrniec obsahuje aj sito určené na parné varenie, ktoré je naozaj ideálne na prípravu zeleniny, aby si zachovala maximálne množstvo vitamínov a živín. Týmto spôsobom môžete pripraviť nielen zdravú a chutnú prílohu, ale aj šťavnaté pokrmy ako steak z lososa alebo kuracie mäso.
4. Udržiavanie teploty: Teplé jedlo po celý deň
Úžasnou funkciou je taktiež udržiavanie teploty pokrmov. To sa hodí obzvlášť, keď neviete, kedy presne budete jesť, alebo vaši hostia prichádzajú k stolu po jednom. Jedlo vám vydrží teplé až 24 hodín.
5. Pomalé varenie: Najlepšia polievka v okolí
Hrniec na pomalé varenie alebo inak nazývaný pomalý hrniec sa vám hodí na množstvo receptov. Čo tak hovädzí alebo kurací vývar, šťavnaté mäkké mäso, lahodná omáčka alebo hokkaido polievka? Stavte na pomalé varenie. Pri pomalom varení zostáva v jedle dostatok vitamínov a minerálov a nič sa nepripaľuje.
Sladká bodka na záver
Veľkým plusom je nádoba s nepriľnavým povrchom, ktorá zvládne aj 20-minútový pobyt v rúre rozpálenej na 180-200 °C. Pokiaľ teda chcete ryžovému nákypu dopriať zlatú kôrku navrch, nemusíte špiniť ďalší riad.