Ariete Airy Fryer XXL 7l 4618/01, červená
2 733,11 €
Prejsť do obchodu
ďalšie informácie
Zdravé varenie nemusí znamenať kompromis v chuti. S modernou teplovzdušnou bezolejovou fritézou Ariete Airy Fryer XXL 4618/01 môžete vyprážať výborné hranolky, rezne, či chipsy bez tuku. Tento kuchynský pomocník ponúka regulovateľnú teplotu v rozmedzí 80 až 200 °C a sedem rôznych programov na pečenie, ktoré jednoducho nastavíte pomocou prehľadného digitálneho displeja. Navyše, vďaka systému 360 ° cirkulácie vzduchu, sú všetky pokrmy pripravené rovnomerne, zachovávajú si svoju šťavnatosť a plnú chuť. Kľúčové vlastnosti Zdravšia alternatíva vyprážania – používate minimum oleja Kapacita nepriľnavej nádoby 7 l 360° technológia, ktorá pripravuje sladké aj slané pokrmy rovnomerne Ovládanie: digitálne dotykové Nastaviteľná teplota 80 – 200 °C Nastavenie času na 60 minút 7 prednastavených programov pečenia: mrazené hranolky, mäso (rezne v teplovzdušnej fritéze), morské plody, kura, červené mäso, pečené dezerty, ryby Smaží bez nepríjemného zápachu Ochrana proti prehriatiu Zdravé jedlo do 20 minút Teplovzdušná fritéza bez oleja Ariete Airy Fryer XXL 4618/01 predstavuje rýchly spôsob prípravy jedál, čo je jej ďalšia zásadná prednosť. Prístroj ponúka efektívne riešenie na zníženie príjmu nezdravých tukov. S touto fritézou môžete mať hranolky hotové už za štvrťhodinu a bravčové rezne iba za dvadsať minút. S priestrannou nádobou s objemom 7 l dokážete fritovať až 2,5 kg hranoliek naraz, čo uspokojí potreby veľkej rodiny alebo pri stretnutiach s priateľmi bez potreby variť v niekoľkých dávkach. Sedem prednastavených programov K dispozícii máte 7 programov, ktoré sú určené na prípravu rôznych jedál: Mrazené hranolky - skvelé hranolky bez oleja Mäso – pečenie celých kusov mäsa Morské plody – grilovanie morských plodov nikdy nebolo jednoduchšie Kurča – kura je krásne prepečené, ale vo vnútri zostane šťavnaté Červené mäso – program na pečenie steakov Pečené dezerty – vhodné na pečenie koláčov i vianočných cukroviniek Ryby – ideálny na pečeného lososa Zdravšie varenie bez tuku Na rozdiel od tradičného fritovania, kedy musia byť potraviny úplne ponorené v oleji, potrebujú hranolky z teplovzdušnej fritézy iba nepatrné množstvo oleja. Výsledkom je, že vďaka intenzívnemu horúcemu vzduchu dosahujú dokonale chrumkavú konzistenciu s mäkkým a šťavnatým vnútrom, pričom obsahujú menej tuku. Tieto spôsoby prípravy vedú k zdravším a ľahším jedlám na trávenie. A čo je na tom najlepšie? Ušetríte nielen na oleji, ale aj na čase strávenom čistením, pretože sa vyhnete nepríjemnému odpratávaniu veľkého množstva použitého oleja. Smaží, pečie, griluje Aký je princíp činnosti teplovzdušnej fritézy? Vnútri tohto prístroja sa vytvára teplý vzduch v rozmedzí teplôt 80 až 200 °C a je potom distribuovaný po celom vnútornom priestore, čím zaisťuje rovnomerné prepečenie jedla. Flexibilita nastavenia teploty a cyklu umožňuje nielen fritovanie, ale aj pečenie vašich obľúbených sladkostí. Fritéza má navyše dosť objemu na to, aby ste v nej mohli pohodlne upiecť celé kura.